Sok koji svi pijemo joj uništi0 jetru: Ljekari mislili da je teška aIkoh0ličarka, a ona ga nije ni probala – evo o čemu se radi

0
3228

Ljudi često znaju zaboraviti da paze na svoje zdravlje, te koriste neke stvari iako znaju da im nisu najbolje za zdravlje. Pored toga se nekada i desi situacija da jednostavno ne znaju šta im škodi.

Žena po imenu Alison Džonson je svoju priču podijelila sa ljudima, a ona je rekla da kada je otišla na pregled da su doktori mislili da je ona alk0holičarka, a da je znala popiti samo dva p1va sedmično.

Ono što je zapravo njoj predstavljalo problem jeste bila prek0mjerna težina i ne upražnjavanje bilo kakvih tjelesnih vježbi. Ono što je rekla također jeste da su joj rizik predstavljali sokovi i slatki napici, a da je nakon toga pregleda znala da mora napraviti neke promjene u životu.

Njeno je zdravlje bilo mnogo ugr0ženo i zbog toga je morala da se posveti svome zdravlju koje je ona zanemarivala neko vrijeme jer su joj doktori rekli da ako tako nastavi da neće d0živjeti još par godina.

LEAVE A REPLY