Mlada pjevačica Anđela Ignjatović, poznata kao Breskvica, pojavila se sinoć na promociji novog albuma Slobe Radanovića. Tokom intervjua, otkrila je da ju je muzička zvijezda Jelena Karleuša blokirala na društvenim mrežama. Kada su je pitali da li bi se pomirila sa Karleušom, koja je ranije izjavila da je ona “neviđeno glupa”, Breskvica nije dala konkretan odgovor.

Karleuša se danas oglasila povodom ove situacije, dijeleći dio intervjua s Breskvicom gdje se spominje, uz poruku mladoj pjevačici: “Da!!! Blokirala sam te !!! Ha-ha-ha-hah-ha-ha-ha-ha!” putem Instagram storija.

Breskvica je ranije isticala da ne želi sukove s Karleušom, navodeći da su izjave koje joj se pripisuju pogrešno interpretirane. Naglasila je da poštuje Karleušu kao dugogodišnju figuru na sceni te da podržava mlade talente. Također, izjavila je žaljenje zbog uvreda upućenih njenom menadžmentu i timu, ističući da su joj oni bili velika podrška u teškim trenucima.

Inače, Breskvica je sinoc pridružila na promociji od Slobinog novog albuma, gdje su zajedno izveli pjesmu “Gnezdo orlovo”. Ona je također učestvovala na albumu kao gostujući izvođač, što je bio jedan od razloga njenog prisustva na promociji.