Pravila i uslovi korištenja

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće Pravila i Uslove Korištenja prije korištenja našeg portala “SupercarobniSvijet.com”.

Pristupanjem i korištenjem našeg portala, automatski pristajete na sve uvjete i odredbe koje su navedene u ovom dokumentu. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite naš portal.

  1. Intelektualno vlasništvo: Svi sadržaji na našem portalu podliježu autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela našeg sadržaja može predstavljati kršenje autorskih prava.
  2. Odgovornost korisnika: Korištenjem našeg portala slažete se da ćete ga koristiti na način koji je u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima. Također se slažete da nećete koristiti naš portal za nezakonite ili nepoštene svrhe, uključujući distribuciju štetnog sadržaja ili pokušaje hakiranja ili ometanja naše web stranice.
  3. Linkovi na treće strane: Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti trećih strana koje su povezane s našim portalom. Preporučujemo da pročitate uvjete korištenja i politike privatnosti svake web stranice koju posjetite.
  4. Izmjene uvjeta: Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Ažurirane verzije uvjeta korištenja bit će objavljene na našem portalu, stoga vas ohrabrujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu radi najnovijih informacija.
  5. Završne odredbe: Ovi uvjeti predstavljaju puni i ekskluzivni sporazum između vas i “SupercarobniSvijet.com” u vezi s korištenjem našeg portala te zamjenjuju sve prethodne ili istovremene sporazume i dogovore između nas. Bilo koja promjena ili odstupanje od ovih uvjeta mora biti izričito odobreno od strane “SupercarobniSvijet.com” u pisanom obliku.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovim uvjetima, slobodno nas kontaktirajte.

Hvala vam što koristite “SupercarobniSvijet.com”!