U medijima je odjeknula vijest o razvodu jednog od najharmoničnijih parova na domaćoj sceni – glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića.

Nakon ovog iznenađujućeg otkrića, počele su kružiti razne spekulacije o tome kako njihov brak već neko vrijeme nije funkcionirao onako kako bi trebao te da su oboje pokušavali to prikriti od javnosti.

Ljiljana Stanišić, novinarka u rubrici Stars Kurira, posvećeno je istraživala ovaj slučaj već nekoliko dana te je u emisiji Puls Srbije otkrila više detalja o mogućem razvodu između košarkaša i glumice.

Već neko vrijeme kruže glasine o tome, pogotovo u beogradskim krugovima, a nedavno je ta priča ugledala svjetlost dana u medijima – započela je voditeljka emisije “Pusti brigu” i nastavila:

Naravno, mi smo nastavili istraživati tu temu. Kao novinarka, prvo sam pokušala kontaktirati Miloša na broj telefona koji je poznat redakciji. Nažalost, nije odgovarao na pozive. Nakon toga, obratila sam se Jelisaveti, no ni ona nije reagirala na telefonske pozive niti na direktnu poruku s konkretnim pitanjima o njihovom braku. Shvatila sam da ni Miloš ni Jelisaveta ne pokazuju poštovanje prema sebi, svom braku ili publici jer nisu imali dostojanstva odgovoriti na pozive novinara. Da su se javili i jasno rekli jesu li u procesu razvoda ili ne, to bi bilo korektno prema onima koji prate ovu situaciju i stavilo bi točku na sve spekulacije – izjavila je Stanišić.

Poštujem kolege koji su prenijeli sve informacije koje su imali iz izvora bliskih Jelisaveti i Milošu, što je i potvrdilo moju odluku da pomognem kolegama iz Kurira i kontaktiram članove obitelji. Mislim da nitko bolje ne zna što se događa od osoba koje su izravno uključene u situaciju. Tako sam se obratila baki kako bih dobila bolji uvid u trenutnu situaciju.

Bakina reakcija bila je vrlo kultivirana i ljubazna tijekom našeg razgovora. Iako je izjavila da nije upućena u detalje braka svog unuka, napomenula je da je jučer bio Milošev rođendan. Pitajući je je li čestitala unuku, postavila sam nekoliko pitanja u vezi s obiteljskim odnosima. Međutim, nažalost, nakon nekoliko minuta, slušalicu mi je “otela” Miloševa majka, Zorana. Njezin ton bio je izuzetno neprijatan i nekulturn. Bio je to neočekivan odgovor od osobe koja bi trebala biti akademski obrazovana i smirena. Iako sam nastojala biti ljubazna i srdačna, nisam očekivala takav odgovor, posebno jer to nije bilo moje prvotno pitanje.