Jelena Karleuša je ponovno odlučila provesti vrijeme u Dubaiju, jednom od njezinih omiljenih odredišta za odmor i shopping, što je već drugi put ove godine.

Prvog dana svog boravka u ovom gradu, Karleuša je uživala na plaži, sunčajući se na toplom pijesku Emirata. Odjevena u minijaturni bikini u roza i zelenoj boji, istaknula je svoj stil, a svoju strast za glazbom pokazala je plesom uz hitove s albuma “Alfa” i “Omega”, stvarajući uzavrelu atmosferu.

Nakon što je uživala na plaži, Jelena je zajedno s prijateljima posjetila jedan od najprestižnijih restorana u Dubaiju, gdje su je lokalni Arapi dočekali kao kraljicu i pripremili iznenađenje. Kako bi joj dodatno uljepšali večer, na kraju obroka su joj donijeli komad njihove slavne torte s porukom: “JK – kraljica”.

Za tu prigodu, pjevačica je odabrala dugu haljinu s bretelama s interesantnim printom brenda “puči”, čija je vrijednost iznosila 1.400 eura. Uz haljinu je nosila zanimljive naušnice u obliku morske zvijezde i torbicu u obliku bisera. Dodatnu dozu elegancije donio je njezin nakit marke “Cartier” i “Van Cleef & Arpels” u vrijednosti od 21.800 eura.

Karleuša je već nekoliko dana uživala u društvu prijatelja i suradnika tijekom odmora u Dubaiju, što je za nju tradicionalno odredište koje posjećuje više puta godišnje. Smjestila se u jedan od najprestižnijih hotela u Emiratima gdje se osjeća kao kod kuće. Riječ je o hotelu s pet zvjezdica, a prema informacijama s njihove službene stranice, za deset noćenja u ovom luksuznom rizortu Karleuša je morala izdvojiti najmanje milijun dinara, uz dodatne takse i naknade od oko 240.000 dinara.

Hotel nudi privatnu plažu, moderno uređene sobe s najnovijom tehnologijom, vrhunski spa-centar te ugledne restorane s raznolikom svjetskom kuhinjom.

JK nedavno je u emisiji “Divan šou” na Kurir televiziji spomenula iskustvo s bogatim Arapima u Dubaiju.

Izjavila je da Arapi tradicionalno mogu imati više žena, no ona se ne bi uklapala u takav scenarij. Smatra da bi morala mijenjati njihovu cjelokupnu koncepciju, što bi bio prevelik izazov. Istaknula je da Arapi nisu ni pokušali s njom, već su se brzo udaljili. Svojim šaljivim tonom, rekla im je: “Zašto bježite? Ja sam samo došla u šoping! Imam svoj novac! Treba li vam što teta da kupi?” Dodala je da ljudi često misle da poznate osobe odlaze u Dubai kako bi dobile poklone od Arapa, ali da se ona uvijek smatrala neovisnom.