Monika Ivkić postigla je značajan uspjeh u popularnom natjecanju “Zvezde Granda”, dosegnuvši finale, a nedavno je podijelila detalje razgovora koji je imala s Jelenom Karleušom.

Ivkić je otvoreno izjavila da je osjećala strah od komentara ove glazbene ikone.

U emisiji Ispovest pjevačica je prvi put javno iznijela svoje strahove vezane uz komentare Jelene Karleuše. Također je spomenula da joj je Karleuša savjetovala o biznisu, naglasivši to pokazujući majicu s grafičkim motivom. Također je navela da je kontaktirala Mariju Šerifović preko Instagrama, a ona joj je sugerirala da se fokusira na izvođenje zabavne glazbe. Osim toga, u emisiji je prvi put otvoreno govorila o svom privatnom životu i detaljima iz djetinjstva.

Monika je provodila veći dio svog života u Beču, gdje trenutno radi kao knjigovođa u Birou. Ipak, njeni počeci u Gradačcu obilježeni su neugodnim uspomenama koje su imale dugotrajne posljedice na njen život.

Njena obitelj se borila za bolji život, što je rezultiralo time da su njeni roditelji radili u Beču, a Monika je odrasla uz podršku bake i djeda. Iako je osjećala ljubav roditelja i bake i djeda, Monika se sada prisjeća kako je kao dijete nazivala majku ‘bakom’, dok je baku zvala ‘mamom’. To su bila vremena borbe za bolji život, što je ostavilo dubok trag u Monikinoj svijesti.

Jednom prilikom u emisiji “Zvezde Granda“, Ivkićeva je podijelila svoju priču koja datira iz djetinjstva. Kada je imala četiri godine, dok su je baka i djed čuvali u Gradačcu, dali su joj bombonu. Dok ih oni nisu gledali, ona je omot od bombone stavila u lijevo uho, gdje je ostao tri dana i izazvao strašnu upalu. Nakon operacije, izgubila je sluh na lijevom uhu, što je objasnila kao razlog povremenih problema s intonacijom.