Jedna od najistaknutijih i najatraktivnijih žena devedesetih svakako je bila Andrijana Anči Dabetić. Poslovni magnat Jezdimir Vasiljević, poznat kao Jezda, već trideset godina je povezan s njenim imenom. Kružile su priče da je ona bila njegova ljubavnica, zbog čega ju je finansijski podržavao.

U jednom intervjuu, Anči je govorila o svojoj pauzi, svojim prijateljstvima i o svojoj romansi s bankarom.

Živjela sam život u Crnoj Gori i uglavnom sam radila na privatnim zabavama. Trenutno imam novu pjesmu koja ima odličnu slušanost, baš u vrijeme kada obilježavam tri desetljeća svoje karijere.

 

Kada se Anči povukla iz javnog života, zadržala je kontakt samo s nekolicinom kolega.

S nekima sam ostala u kontaktu, dok su drugi zaboravili na mene. To su tipična prolazna prijateljstva. Ostalo je samo nekoliko njih uz mene, dok su neki čak zaboravili i da mi čestitaju kada sam postala majka. Tokom godina, održavala sam kontakt s Brankom Sovrlić, Nadom Topčagić, Biljanom Jeftić, a svaki put kada bi Indira i Stoja dolazile u Crnu Goru, sretale smo se.

Kada se spomene njenog imena, neizbježno je povezati je s gazdom Jezdom.

-Mnogi bi rekli da su sretni biti u mojoj situaciji. Znam mnoge kolege koji su se borili za nastupe. Ja sam svake večeri imala nastupe u Budvi, dok su drugi pjevači nastupali samo vikendom.

Anči je otkrila razlog zašto je Jezda bio zainteresiran za nju.

Kružile su priče da sam mu bila intrigantna jer sam ga ignorirala. Nisam mu posvećivala pažnju kao drugi. Svi su jedva čekali upoznati ga, ali ja nisam. Prepoznao je nešto u meni što se ogledalo u njemu. Ono što mi je rekao jest da da sam ja inicirala suradnju, sigurno je ne bih dobila.”