Jana M. iz Beograda (28) podijelila je s nama svoje emotivno iskustvo, prepričavajući jedan od teških trenutaka u svom životu. Evo kako je ona opisala svoje iskustvo:

Ova Beograđanka je otkrila kako je okončala dugogodišnju vezu sa svojim dečkom Markom, a najteže joj je palo suočiti se s činjenicom da je sama odgovorna za kraj njihove ljubavne priče.

Marko i ja smo bili dugogodišnji partneri, a naša priča je počela na neobičan način. Prvi put smo se sreli na aerodromu, gdje je on pristupio i uzeo moju torbu, tvrdeći da želi pomoći. Nakon nekoliko mjeseci, otišli smo na piće, što je označilo početak naše ljubavi“, ispričala je Jana, opisujući kako je došlo do bolnog razlaza.

Jednog dana odlučio je odvesti me na Košutnjak na šetnju. Bilo je lijepo vrijeme, vikend, oba slobodna i bez obveza, pa smo željeli iskoristiti to na najbolji način. Dok smo šetali stazom, odjednom mi je zazvonio mobitel. Nešto me odmah preseklo, jer priznajem da sam imala što sakriti. On je primijetio da sam uznemirena i pitao me što mi je. Trenutno sam okrenula telefon od njega i počela se tresti. Ipak, uzeo je mobitel i vidio poziv od poznatog pop pjevača. Sve se promijenilo i uništilo. Nisam znala kako mu objasniti, što mu reći. Ponekad sam se sastajala s njim. Marko je samo otišao, a ja sam ostala sama okružena sretnim parovima s djecom. Godinama smo uživali, a tog dana sam jecala od bola“, zaključila je, no nije željela otkriti ime dotičnog pjevača.

Jeste li se suočili s nekom sličnom situacijom u životu? Podijelite s nama u komentarima.