Severinin privatni snimak iz 2004. godine ostao je duboko ukorijenjen u sjećanjima mnogih, nastavljajući intrigirati javnost i nakon godina. Taj značajan skandal dogodio se u svibnju 2004.

U to vrijeme procurila je razotkrivajuća snimka trajanja 11 minuta koja dokumentira Severininu romantičnu vezu s hrvatskim biznismenom Milanom Lučićem. Važno je napomenuti da se ovaj incident dogodio dok je još bila zaručena za Srećka Vargeka, s kojim je prekinula vezu nakon nekoliko mjeseci.

Početak njihove ljubavne priče datira iz 2000. godine, kada su Severina i Lučić započeli vezu obilježenu ljubavlju i velikim gestama. Velikodušni biznismen obasipao je pjevačicu raskošnim poklonima, uključujući, prema pričama, i poklonjenog konja, kojeg je na kraju prodala kao znak razlaza.

Iako je skandal oko njihovog snimka dugo intrigirao javnost, čini se da malo pažnje posvećujemo trenutnom izgledu njezinog tadašnjeg partnera. Hrvatski mediji su prenijeli njegovu aktualnu sliku, a u nastavku možete vidjeti kako Milan izgleda danas.