Ražnatovići, Veljko i Bogdana, nedavno su dočekali svog trećeg sina. Veljko je odmah nakon rođenja sina emotivno rekao Bogdani: “Razbila si me!” Treći sin, Isai, rođen je 15. svibnja. Dolazak bebe oduševio je stariju braću, Željka i Krstana, koji su pokazali veliko uzbuđenje zbog prinove.

 

Nakon što je Veljko otkrio detalje o svom odnosu sa sinom svoje sestre Cece i o trenutnom prebivalištu u Titelu, koji je ujedno rodni grad njegove supruge, moja komunikacija s Anastazijom značajno se promijenila. Sin Cece Ražnatović dolazi u Beograd samo po potrebi, jer preferira miran život na selu. Za razliku od užurbanog gradskog života, selo Titel smatra izuzetno lijepim, s prekrasnom rijekom, netaknutom prirodom i slikovitim brdom.

Gužve i promet mu ne odgovaraju jer uživa u miru svoje farme, gdje njegov svekar uzgaja kokoši, a on odojke. Iako preferira život na selu, cijeni što je samo 20 minuta udaljen od Zrenjanina i 50 minuta od Beograda. Na povratku nakon osvajanja naslova prvaka, posjetio je boksački klub Crvena zvezda, čiji je član, i iskazao divljenje prema klubu.

Dok je vozio i slušao glazbu, odvojio je trenutak da svojoj voljenoj Bogdani posveti pjesmu. Odabrao je pjesmu “Oči zelene” Miloša Bojanića, čije stihove posebno cijeni: “Zašto me je Bog napustio? One mi znače sve. Oči, tako nestvarno zelene i lijepe, plijene svojim očaravajućim pogledom.”

  • Odrastajući u javnosti uz svoju sestru Anastasiju, Veljko je privukao značajnu medijsku pažnju kada je počeo pratiti majku na koncertima i pojavljivati se u medijima. Tijekom tinejdžerskih godina često je bio u središtu srpskih tabloida zbog umiješanosti u sukobe s navijačima i osiguranjem u noćnim klubovima. Međutim, 2015. godine Veljko se posvetio boksu, koristeći ovaj sport kao način da usmjeri svoju energiju i strast.