Miraj Grbić i Marija Omaljev podijelili su prve fotografije bebe i objavili da je djevojčica 15. listopada rođena potpuno zdrava, a zvat će se Billie Grbić.

Popularna glumica Omaljev Marija je na svom Instagram profilu napisala da je rodila krajem prošlog tjedna: “Njen prvi plač je nešto najslađe što sam ikad čula. I baš tako, vjera i ljubav prema svijetu našle su put do mene – čim sam pogledala moju djevojčicu u oči.”

Legendarni Miraj Grbić svima nama dobro poznat kao Čombe iz serije Lud, Zbunjen, Normalan je napisao da je u petak prošlog tjedna dobio ulogu oca. Našalio se da još radi na liku, ali je bio optimističan da će ga usavršavati do kraja života: “Mala Billie je došla na Zemlju 15. oktobra 2021. Voljet ću te zauvijek!”.

Glumica je rodila u bolnici u Los Angelesu, gdje par živi od 2013. godine. U nastavku vam ostavljamo da pogledate i fotografiju bebe

https://www.instagram.com/p/CVUigNQr2BG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=437c5d60-bc6a-4b45-acce-24fc76685809

Amra Džeko, Jelena Veljača i mnoge druge poznate ličnosti i obožavatelji u svojim su komentarima čestitali pridošlici i poželjeli sreću roditeljima.