Tamara Đurić je neko ko ulaže u sebe i trudi se da uvek izgleda dobro, a mediji sada pišu da je odlučila da ugradi veće silikonske implante u grudi.

Tamara Đurić nedavno se pojavila u novogodišnjoj emisiji i sumirala utiske iz godine koju polako ostavljamo iza sebe. Zatim je progovorila o ćerki, bivšem suprugu koji je nedavno lišen slobode, ali i o novoj ljubavi.

Poznata kao neko ko vodi računa o sebi i svom izgledu i da je u svako doba dana možemo videti u vrhunskoj formi, Tamara je sada odlučila da još jednom poseti plastičnog hirurga. Kako prenose mediji, odlučila je da ugradi veće silikone, odnosno da ih poveća sa 800 na 1200 kubnih metara. Pored toga, nedavno je počela da koristi hormon rasta, koji uzima ni manje ni više nego svetski poznata pevačica Madona.

Starleta očigledno prati trendove i, po svemu sudeći, dobro je informisana kako bi produžila svoju lepotu i vitkost, pa joj nije žao što je za ovaj moćni anabolik plaćala i do 1.000 evra mesečno. Kako bi održala svoje tijelo u vrhunskoj formi, ne izlazi iz teretane, o čemu svjedoče fotografije koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama na kojima vježba.

Podsetimo, Tamara Đurić se nikada nije ustručavala da prizna da je sebi sve uradila. Međutim, javnost je bila zabrinuta kada je operacija zadnjice kojoj je bila podvrgnuta pošla po zlu, a starleta se jedva izvukla živa.