Cecin bivši dečko otkrio šta mu je smetalo kod nje – oglasio se poslije raskida, 0vo malo ko zna – svi bi je radi toga ostaviIi - supercarobnisvijet.com

Cecin bivši dečko otkrio šta mu je smetalo kod nje – oglasio se poslije raskida, 0vo malo ko zna – svi bi je radi toga ostaviIi

Bivši dečko od Cece koji se zove Vladimir Cvetković Cvele se nije baš dugo vremena pojavljivao u javnosti. Pored toga što je ljude uvijek interesovao emotivni život od Cece, ona je rijetko pokazivala svoje partnere nakon što njenoj supruga Željka više nije bilo.

Sve do skorijeg vremena je ona bila u sretnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ali se ipak ta veza raspala i prije Bogdana je javnost bila upoznata sa tim da je u vezi sa Vladimirom Cvetkovićem koji je bio maneken po zanimanju, a ona se poslije pola godine sa njim rastala.

Vladimir je inače priznao šta je to njemu smetalo kod Cece i to je da se ona ne kreće baš mnogo nego ona najviše vremena provodi u kući. Rekao je da ona uopšte nije avanturista i da mu je to u njihovoj vezi smetalo najviše. Novinari su o njemu u tome periodu pisali razne stvari, dok njegove komentare nisu nikada davali u objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.