Jovana Jeremić je danas ponovno započela jutro u društvu svoje publike u emisiji “Novo jutro” na televiziji Pink. Njen osmijeh jasno govori o dobrom raspoloženju, iako je još rano.

Na početku emisije, voditeljka srdačno je dočekala nekoliko gostiju. Prije nego što je započela razgovor s njima o aktuelnim temama, podijelila je s publikom nekoliko priča o tome šta su razgovarali van ekrana.

-Već smo započeli razgovore, razmjenjujemo komentare o dešavanjima u medijima, analiziramo ko koga pominje iza leđa, ko koga inspiriše – izjavila je, a zatim joj je slučajno ispao mali lapsus.

– Ko je kineska Jovana Jeremić, odnosno Jovana Jeremić sa “Dejli ekspresa” – rekla je ona, očigledno misleći na kineski sajt “Ali ekspres”.

Nakon toga, istakla je da postoji samo jedna JJ.

-Ima mnogo truda, ali originalnost je nezamjenjiva. Ona je ovde na Pinku, živi, jede, pije, dijeli svoj život. Postoji samo jedna – izjavila je.

Ovaj trenutak je već postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su uživali u Jovaninom nenamjernom lapsusu, ističući koliko im je simpatično što se malo zbunila.