BROJ 4.
Osoba rođena pod brojem 4 generalno je pozitivna, ali često pokazuje slabašnu volju i hrabrost. Prirodom je ranjiva i izuzetno ljubazna. Idealne godine za nju su oko 38. Često su izuzetno lijepe ili lijepi. Stvaranje jakih i dugoročnih veza može im biti izazovno. Ove osobe pažljivo upravljaju novcem i gotovo nikada se ne zadužuju. Njihov posao iz snova može biti povezan s ogranizacijom događaja ili odnosima s javnošću.

BROJ 5.
Osobe rođene pod brojm 5 karakterišu se promjenjivim temperamentom i dvije različite ličnosti. Težak period može nastupiti oko 42. godine života. Razvijen je instikt samoodržavanja. Imaju snažnu građu i tijelo. Osjećaju veliku potrebu za ljubavlju i obično su domaninatni u vezama. Preferiraju rukovodeće pozicije. Odlični su lideri

BROJ 6.
Osobe pod brojm 6 imaju razvijenu intuiciju i prordne su vođe i inovatori. Postavljaju visoke ciljeve i imaju izraženo samopouzdanje. Najbolje godine za njih su oko 40. Često se suočavaju sa problemima kao što su glavobolje i nedostatak energije. U ljubavnim odnosima vole dominirati, ali su istovremeno izuzetno nježni. Snalaze se s novcem, brzo zarađuju i pažljivo troše. Idealni su u zanimanjima kao što su trgovac, učitelj, političar ili poljoprivrednik.

Više čitajte ovdje !