Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je danas u Zlotu, prenosE mediji.

Danas joj je iznenada pozlilo i preminula je. Od 4. aprila, Svetlana je živjela sama nakon što je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50) zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, uhapšeni su i njen muž Radoslav i mlađi sin Dalibor – rekao je izvor, podsećajući da je Dalibor preminuo u pritvoru.

Ranije je Svetlana za medije izjavila da ne veruje da je njen sin ubio Danku, naglašavajući da je bila bolesna i lošeg zdravlja.

Bolesna sam i bespomoćna. Pala sam na stepenicama ispred kuće i onesvijestila se, sada sam ugruvana i danima ležim u krevetu. Niko me više ne posjećuje. Ponekad neko iz komšiluka navrati, ali to je rijetko, samo kada imaju vremena. Moj život je potpuno uništen. Jednog sina sam sahranila, drugi je u zatvoru, a Rade je takođe zatvoren. Ne mogu ni do ljekara da odem sama. Snalazim se kako znam i umijem – pričala je tada Svetlana Dragijević. Samo jednom je, u prisustvu advokata Nebojše Živanovića, dala izjavu u Višem javnom tužilaštvu, rekavši da ništa ne zna o ubistvu male Danke, i dobila je status povlašćenog svjedoka.