Pa 0vo je strašn0: Komšije Ane Bekute i Mrkonjića otkrile šta se dešava u njihovom stanu svaki dan – “viče na Mrku kao da je..” - supercarobnisvijet.com

Pa 0vo je strašn0: Komšije Ane Bekute i Mrkonjića otkrile šta se dešava u njihovom stanu svaki dan – “viče na Mrku kao da je..”

Ana Bekuta je na javnoj sceni već dugi niz godina. osim što je svima poznata kao pjevačica, već nekoliko sezona aktivna je članica žirija jednog od najboljih i najgledanijih glazbenih natjecanja u zemlji, a kao što svi znamo, zvijezde su granda .

Međutim, o svom privatnom životu nikada nije puno pričala za medije, o njemu se malo zna, a kako i sama kaže, privatni život njezina je oaza mira. Je li tako? Od susjeda smo saznali neke informacije:

Rekla je da su inače jako dragi, da se ugodno pozdravljaju i da ona češće od njega izlazi iz stana, jer kažu da ima zdravstvenih problema. Tada su isticali da je jako glasna i da se ponaša kao da ima malo dijete, stalno je čujem kako viče na svog Mrku, a onda bi se ispričala u stepenicama susjedima ako bi ih srela, ima osjećaj za to je kulturna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *