U današnje vrijeme, u eri aktivnih društvenih mreža, događa se da djevojke otkrivaju razne aspekte svojih života, a Anne Knight je stekla reputaciju kao jedna od najaktivnijih žena u Australiji kada je riječ o intimnim temama.

Otvoreno je govorila o svojim iskustvima na društvenim mrežama, tvrdeći da je imala kontakt s otprilike 300 muškaraca u samo 12 mjeseci, što je prilično značajan broj, zar ne?

Za svoje usluge bila je plaćena, i to u dobi od svega 26 godina. Trenutno se suočava s izazovom od strane klijenta koji je, kako kaže, privukao njezinu pažnju. Da bi se zabavili, potrošio je 500 dolara, sastavio scenarij i poslao joj ga na e-mail adresu.

Ona je preuzela ulogu supruge najboljeg prijatelja, trebala mu je pružiti podršku dok je njegov prijatelj bio na poslu. Preostalo prepustite mašti. Izjavila je kako, nakon iskustva s 300 muškaraca, smatra da je ovo jedan od najneobičnijih zahtjeva koje je ikada dobila. No, ljudi su raznovrsni, svako ima svoje posebne zahtjeve. Nastavite pratiti za još intrigantnog sadržaja.