Poznati biznismen je novi partner Meline Džinović.

Otkad je Haris objavio da je njegova supruga bila inicijator razvoda, mnogi se pitaju da li je to zbog toga što već ima drugog muškarca i ko bi taj novi partner Meline mogao biti, ako ga uopšte ima.

Prema pisanju pojedinih medija, čini se da ima novog partnera, te da već pola godine ima romansu s biznismenom koji je stariji od nje dvije godine.

Svima je bilo jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kad će se razvesti.

Iako je njihov odnos počep da se hladi mnogo prije nego što je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije pravi razlog zbog kojeg je stavila tačku na taj brak – muškarca kga je upoznala protekle godine i s kojim je uplovila u romansu, istaka je izvor blizak Melini.

Njen emotivni novi partner važi za jednog od najpoželjenijih muškaraca na javnoj sceni.

Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka.

Veza Meline Džinović s novim partnerom se krije od javnosti.

-S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neokaljana, dogovorili su se da kriju svoju vezu koliko god je to moguće.

Njihovi bliski prijatelji su oduševljeni tom vezom i često se šale da je ona konačno pronašla partnera koji joj pristaje. Navodno se često viđaju u njegovom luksuznom stanu.