Haris Džinović, poznati zabavljač, i modna dizajnerka Meline Džinović, nedavno su iznenadili javnost objavom o okončanju svog dvadesetogodišnjeg braka, što je izazvalo veliku pažnju. Međutim, nakon nekog vremena, počele su se pojavljivati naznake o mogućem ponovnom zbližavanju, što je iznenadilo mnoge. 

Melina je napustila porodičnu rezidenciju na Senjaku, dok se šuška da je započela novu romantičnu vezu, što je tema o kojoj se mnogo spekuliše u gradu. Razlozi za razvod nisu jasno izraženi jer Melina nije davala izjave o tome, a nakon razlaza rijetko se pojavljivala u javnosti, prikazavši se samo na jednom događaju.

Haris je izrazio da Melina nema kontakt sa njihovim sinom Kanom, jer je on ljut na nju. Međutim, situacija s njihovom kćerkom Đinom čini se drugačijom. Đina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju žene koja ima istu boju kose kao njena majka, što je izazvalo nagađanja o mogućem pomirenju. Mnogi su zaključili da su Melina i Đina zajedno bile u jednom tržnom centru.

Na slici, žena je bila na pokretnim stepenicama, držeći u naručju kućnog ljubimca, šarmantnog psa smeđe boje, što je dodatno podstaklo spekulacije o mogućem pomirenju. U skladu s nedavnim izjavama , Haris je naglasio da mu je najviše smetalo Melinino pretjerano druženje sa prijateljicama.

“Prije deset godina, to je izgledalo kao velika ljubav, dok Melina nije počela da vodi neki drugačiji život. Nije to bio porodičan život. Čini mi se da se udaljila od kuće, od supruga, od našeg života zbog čestih izuzetaka s prijateljicama. To je doprinjelo nekon razdvajanju od kuće, supruga, od našeg života. Možda se ponovo zaljubila. Nemam pojma šta se tamo dešavalo. Mnoge stvari su mi bile skrivene”, izjavio je za “Blic”.