Na početku veze, partneri često zadržavaju određene pojedinosti jedno od drugoga, smatrajući da neke stvari nisu neophodne za deljenje u ranim fazama veze. Međutim, jedan korisnik sa platforme Reddit osjećao se “prevarenim” kada je, nakon dve godine veze, saznao pravo ime svoje djevojke.

“Već dvije godine sam s mojom devojkom. Uvijek sam je zvao Loz, ali znam da joj je puno ime Lauren”, započeo je u svom postu. Bio je zapanjen kada je prvi put vidio njeno stvarno ime kada je dobila novu ličnu kartu – “Njeno ime se piše ‘Lawr’ryn'”, priznao je sa iznenađenjem.

Ova priča je podejljena na Reddit temi “Tragedeigh”, gdje korisnici razmenjuju priče o “imenima koja su namjerno napisana ili izmišljena da bi izgledala jedinstveno”.

Na muškarčevo iznenađenje, ime njegove djevojke je napisano na jedinstven način, a sudeći po ostatku njene porodice, čini se da neobična tradicija imenovanja nije zaustavljena samo na njoj.

“Ispostavilo se da su njeni roditelji bili kreativni kada su birali imena za svoju djecu”, napisao je korisnik koji je proveo veče smejući se svojoj djevojci i istražujući zašto mu nije ranije podijelila ovu informaciju.

 

“Njena mlađa sestra se zove Percy i uvek je svoje ime pisala kao Percy u porukama, na internetu, u kartama itd. Međutim, ‘pravi’ način pisanja je Pur’see. Takođe ima starijeg brata koji izgleda da je izbegao apostrof, ali ne i neobičan pravopis. Njegovo sasvim normalno ime Daniel piše se kao Dhaniyel”, dodao je.

 

Reakcije drugih korisnika na Redditu bile su mešovite, s nekima koji su smatrali situaciju smešnom, dok su drugi izražavali saučešće prema devojci. “Jadna tvoja devojka… nije ni čudo što nosi nadimak”, ili “Hvala vam što ste uništili svoju vezu kako biste objavili ova užasna imena”, bili su samo neki od komentara ispod objave ovog momka.