Trinaestogodišnji dječak iz sela blizu Vršca navodno je prije dva dana, prema sumnjama, ubio 12 janjadi sjekirom u toru svog zakupodavca. Prema riječima mještana za Kurir, navodno je to učinio iz ljutnje i kako bi izbjegao čuvanje stoke.

Užasni incident otkriven je prije dva dana kada je vlasnik janjadi ušao u tor i zatekao krvoproliće. Šokirani vlasnik ovaca snimio je jeziv prizor mobilnim telefonom i podijelio ga na društvenim mrežama, gdje je između ostalog naveo da je to učinio trinaestogodišnji dječak.

Ostali smo šokirani onim što je dječak učinio! Nitko od nas ne može vjerovati da je netko sposoban ni pomisliti da pobije životinje samo zato što mu nešto ne odgovara. Navodno, vlasnik ovaca zamolio je dječaka da izvede janjce na pašu, ali dječak to nije želio učiniti,” rekla je susjeda vlasnika ovaca za Kurir.

Maloljetni dječak koji već nekoliko godina živi s obitelji kod vlasnika ovaca i njegove supruge, navodno je otišao u tor, koji se nalazi u dvorištu stare kuće vlasnika ovaca, ljutito. Ovo imanje smješteno je nekoliko ulica dalje. Prije godinu dana, vlasnik ovaca kupio je novu kuću na kredit i zajedno s obitelji preselio se u novi dom.

Prema riječima susjeda, iako vlasnik ovaca ima radnika koji se brine o stadu, ovaj put je tražio pomoć od dječaka.

Vjerojatno je bio ljut dok je išao prema toru i nije znao kako odbiti ‘zadatak’. Navodno je pronašao sjekiru u dvorištu, ušao unutra i počeo ubijati jagnjad jedno po jedno,” rekao je naš sugovornik, dodajući:

Sva 12 jagnjadi koja su se tada nalazila u toru ubijena su sjekirom. Krv je bila posvuda, kažu da je bio krvav do lakata kad je izašao iz tora. Sve što je učinio zaista je zastrašujuće. Njegov otac je teško bolestan i jadan čovjek ne zna što ga je snašlo…”