Njegovo ime je Igor Todorović, a on je poznatiji kao Doktor Igi i u jeku svoje popularnosti je tokom devedesetih godina on plivao u parama, dok danas on zapravo živi jedan skroman život i izbjegava kamere.
I dalje on nastupa sa Tanjom Bandđur sa kojom je on snimio neke najveće hitove, ali ipak više ne uživa u luksuzu.

“Koliko god da su svi govorili da su devedesete godine bile najlošije, za mene su bile najljepše jer smo bili mladi i zarađivali dosta, putovali, te svugdje bili omiljeni. Bili smo velike zvijezde, a sjećam se čak da je 40, 50 djevojaka stajalo ispred moje kuće samo da se fotografišemo. Euforija oko sve toga je bila velika, a ja sam imao svoju jahtu i par svojih auta. te sam čitavu ekipu vodio na ljetovanja i zimovanja. Ja sam mjesečno dobijao za nstupe 40 hiljada maraka”, rekao je Doktor Igi pa je i otkrio sa čime se to on danas bavi.

“Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje.”

I Tanja je shvatila da ne može da živi od muzike, pa je i ona pokrenula svoj biznis.
“Pored naših muzičkih angažmana, Igi i ja imamo i dodatne poslove. Vlasnica sam marketniške agencije, imam i svoj projekat o zdravlju nacije. Imam troje djece i supruga, tako da imam dosta obaveza”, rekla je pjevačica u emisiji “Ami Dži šou”.