Korisnici društvenih mreža popadaIi od smijeha na poruku jedne Novosađanke: Naručila hranu preko aplikacije sa posebnim zahtjevom (Foto)

0
170

Ako ste vi naručivali hranu preko mobilne aplikacije, onda ste i upućeni da postoji posebno polje gdje možete unijeti neku dodatnu poruku, a ona većinom služi kao napomena, dok ako vi želite da se mmožda izbace neki sastojci ili da kažete vozaču ako je teže doći do vas.

To polje je u ovom slučaju napravilo pravu p0metnju, a na jednoj stranici preko društvenih mreža se pojavila fotografija koja je nasmijala sve korisnike.

Tu je na jednom polju pisala i posebna poruka gdje se nalazi dodatni komentar koji je glasio: “Ulazna vrata u zgradu su otključana, a kad dođe dostavljač na vrata, neka kaže “Pomaže B0g”.

Veoma brzo je bilo mnogo komentara na osnovu ove objave, pa su se mnogi ljudi dobro nasmijali kada su vidjeli ovo na društvenim mrežama.

Sigurni smo da je i ova situacija bila neobična za dostavljača koji je trebao donijeti hranu, a da se dobro i on nasmijao.

LEAVE A REPLY