Vidovnjaci u Srbiji koriste različite metode kako bi “pomogli” ljudima koji im se obrate, ali prije svega da bi zaradili novac.

Ova priča opisuje jednu od najodvratnijih prevara s vidovnjacima, u kojoj je žena ne samo platila novcem, već je bila izmanipulirana i iskorištena na najgori mogući način. Sada upozorava druge ljude da ne nasjedaju na istu prijevaru jer joj je to uništilo život.

Jedna mlada žena je, suočena s teškim porodičnim i zdravstvenim problemima, potražila pomoć od vidovnjaka po imenu Zoran T, poznatog kao Triša vidovnjak, ali je umesto pomoći naišla na pakao. U svojoj priči tvrdi da je ovaj samoproglašeni vidovnjak seksualno zlostavljao, uništio joj brak i porodicu, te ostavio s teškim fizičkim i emotivnim posledicama. Sada apeluje da se nešto preduzme kako bi se zaustavilo ono što on radi.

Ova žena je podelila svoju priču na platformi koja pruža podršku prevarenim žrtvama vidovnjaka. Opisuje Zorana T kao najvećeg prevaranta u Srbiji, poznatog kao Triša vidovnjak. Navodi da je on koristio fotografije i hipnozu kako bi je iskoristio, prisiljavajući je na seksualne radnje dok je bila u hipnotičkom stanju. Dodirivao joj je grudi dok su njen muž i sin čekali ispred kuće, jer ih je odvajao u pojedinačne sobe. Žena priznaje da je dugo vremena krila ovo iskustvo iz stida i straha.

Ostali smo bez novca, ne mogu se normalno kretati ulicom, brak mi je uništen, a sve nas je učinio žrtvama svojih manipulacija. Našem domu donio je mnogo nesreće, i od tada nam se život ne odvija kako treba. I dan-danas osjećam pritisak na umu i tijelu, često se ponašam impulsivno. Našu porodicu je razorio i ne znamo kako da se nosimo s tim, svjedoči ova žena, čvrsto vjerujući da mag još uvijek utiče na nju i da je on glavni uzrok njenih problema.

Upozorava sve ostale da je riječ o osobi koja se predstavlja kao vidovnjak sposoban da predvidi i ukloni negativne energije čak i putem fotografija.

Nadam se da će jednog dana odgovarati za sve svoje zločine, kako pred Bogom, tako i pred zakonom,” dodaje očajna žena.