Jana M. iz Beograda (28) je odlučila podijeliti svoju ličnu priču s nama, priču koja nosi mnogo bola i neprijatnih iskustava.

Naime, ova mlada žena je otkrila kako je okončala svoju dugogodišnju vezu s dečkom, a što je za nju bio težak korak, posebno jer se osjećala odgovornom za taj kraj.

Marko i ja smo bili dugogodišnji partneri. Naša priča počela je na neobičan način. Sreli smo se na aerodromu, gdje je on prišao i uzeo moju torbu. Kad sam mu rekla da je to moj prtljag, rekao je da želi samo da pomogne. Par mjeseci kasnije, otišli smo na piće i tako je počela naša ljubavna priča,” rekla je ona, opisujući kako je došlo do trenutka koji je pretvorio njihovu sreću u noćnu moru.

Jednog dana odlučio je da me odvede na šetnju na Košutnjak. Bilo je lijepo vrijeme, vikend, oboje slobodni i bez obaveza, pa smo željeli to iskoristiti na najbolji mogući način. Hodali smo stazom i odjednom mi je zazvonio mobilni telefon. To me odmah uznemirilo jer, priznajem, imala sam nešto što sam krila. Primijetio je da sam se promijenila i pitao me što je, a ja sam se odmah počela tresti i okrenula telefon od njega. Ipak, uzeo je telefon i vidio poziv od jednog poznatog pop pjevača. To je sve pokvarilo i uništilo. Nisam znala što da mu kažem, kako da se opravdam. Ponekad sam se viđala s njim. Marko je samo otišao, a ja sam ostala sama okružena sretnim parovima s djecom. Godinama smo bili sretni, a tog dana sam plakala od bola,” zaključila je ona, ali nije htjela otkriti ime dotičnog pjevača.