Posljednje uznemirujuće pojedinosti iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu duboko potresaju javnost. Prema nezvaničnim informacijama, u njihovom stanu su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Ovo otkriće je, prema nezvaničnim izveštajima, izazvalo sumnje među policajcima u vezi sa mogućim članstvom L.P.S. i M.P.S. u sekti. Tužilaštvo, u saradnji sa policijom, trenutno istražuje ove navode.

Smrt M. P. S. (23) i L. P. S. (25) duboko je potresla čitavu Srbiju nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon ovog strašnog događaja, pronađena su tijela njihove djece (1) i (3) godine. Prema sumnjama, smrt djece je nasilna.

Trenutno, ispred porodične kuće L.P.S. i M.P.S., prisutni su forenzičari, inspektori i policija. Ulica je obavijena tamom i tišinom, dok su komšije šokirane zbog tragedije koja se odigrala – samoubistva mladog para i sumnje da su počinili zločin nad sopstvenom djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako su naglasili, niko nije mogao pretpostaviti da će doći do ovakve velike tragedije.

Doselili su se ovde kao podstanari nakon što je naš komšija preminuo prije dvije, tri godine. Dijelili su dom sa drugim ljudima u dvorištu, s obzirom da se radi o stambenoj kući, ali nisu bili često viđeni, ograničili smo se samo na pozdrav – priča prestravljena komšinica.

Podsjećamo, tijela mladića i djevojke su pronađena sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama, dvije osobe su zajedno skočile sa zgrade izvršivši samoubistvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)