Na društvenim mrežama, popularna nasljednica Ema Cepter iz jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, nastavlja se hvaliti luksuznim stilom života.

Ema, 23-godišnjakinja, nastavlja da oduševljava svoje pratitelje fotografijama s ekskluzivnih destinacija i u skupocjenim toaletama, što je izazvalo razne komentare poput “nekom je život bajka, a nekom pakao“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Nasljednica Zepter imperije, Ema, istinski uživa u životu, što je očigledno iz njenog Instagram profila. Ona putuje s jednog luksuznog mjesta na drugo, bilo da je u Parizu, Monte Carlu, Beogradu ili Londonu…

Svaka lokacija na kojoj se nalazi je luksuznija od prethodne, bez obzira da li je u hotelu ili svom vlastitom domu. Samo jedan pogled na njene slike dovoljan je da shvatite da je svaka prostorija koju vidite veća od stana prosječnog balkanca.

Iako njen život sada izgleda kao bajka, nije uvijek bilo tako. Nažalost, Ema je ostavljena na rođenju, ali je brzo pronašla dom kod najbogatijeg bračnog para u Srbiji – Filipa i Madlene Cepter, koji su je primili u svoju toplu porodicu i pružili joj svu ljubav koju je ikada željela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Interesantno je da vila na Dedinju, koja pripada roditeljima, nosi ime po njihovoj kćerki Emi, što govori o posebnom mjestu koje ona zauzima u njihovim srcima. Davne 2000. godine, Filip i Madlena su na divan način objavili dolazak male Eme u njihovu porodicu.

U godinama koje su uslijedile, njihova kćerka Ema naslijedila je najbolje od svojih roditelja. Kao uspješni poslovni ljudi, veliki dobrotvori i strastveni putnici, Filip i Madlena su uvijek vodili svoju kćerku sa sobom, omogućavajući joj da od malih nogu istražuje svjetske metropole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Imajući u vidu sve izazove adolescencije koji su dio svakog tinejdžerskog perioda, želim istaći da je Ema divna djevojčica. Odlična učenica. Naši čuvari i vozači, koji je poznaju otkako je bila mala, uvijek ističu njen radni etos – ona uči od svoje druge godine. Sada je na kraju koledža. Iako bi željela ići u Ameriku, putovanje tako daleko nije praktično. Planiramo da se smjestimo negdje oko Londona,” rekla je Madlena Cepter u jednom intervjuu.