Razvod braka je uvijek težak period, pogotov nakon dugog perioda zajedničkog života. Dragana Mirković je hrabro donijela odluku da okonča svoj brak sa Tonijem Bijelićem nakon dugih 24 godine. Iako je Toni izrazio želju za pomirenjem i popravkom odnosa, Dragana je jasno stavila do znanja da to nije opcija za nju.

Domaći mediji su otkrili da je Toni Bijelić u proteklih šest mjeseci rijetkio bio u njihovom zajedničkom dvorcu, ali je sada odlučio da se vrati, nadajući se da će se pomiriti sa Draganom i da će ona povući zahtjev za razvod.

Važno je što su oboje izrazili želju da održe odnose zbog svoje djece, što pokazuje zrelost i odgovornost. Njihova djeca, sin Marko i ćerka Manuela, svakako su prioritet u ovom vremenu.

Situacija na društtvenim mrežama poput praćenja ili neppraćenja profila, može biti znakovita, ali svako od njih će se nositi sa ovom situacijom na svoj način. Važno je da podržavaju jedno drugo u ovom teškom periodu i da nastave svoje živote na najbolji mogući način, posebno zbog djece koja su uključena u ovu priču.