Poruke koje je S.Z. slao bivšoj supruzi R.H. nagovještavale su moguću opasnost, no nažalost, ona nije shvatila ozbiljnost situacije i propustila je prijaviti prijetnje.

Na Pešteru se nedavno desila tragična smrt Nusreta Destanovića, čije tijelo je pronađeno u bunaru. Naknadna istraga otkrila je mračne detalje ovo tužne priče.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je S.Z., bivši suprug R.H., s kojom je žrtva, kako se tvrdi, bila u emotivnoj vezi.

Portal Sanžak danas objavio jezive razgovore u kojima ubica prijeti R.H. Poruke su nastale u vrijeme kada je R.H. bila u svađi sa S.Z. Također, Sandžak danas tvrdi da posjeduje dokaze da su u noći ubistva R.H. i S.Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru.

“Jedno od vas će završiti pod zemljom”, napisao je S.Z. “Ali posljednji se najslađe smije. Vjeruj mi. Vidjet ćeš što ću uraditi”, nastavio je, na što mu je R.H. odgovorila: “Idi odavde.”

“J*** mi Nusreta Aminu. Jedno od vas dvoje će završiti pod zemljom”, insistirao je S.Z., a R.H. mu je odgovorila: “Neka ti j*** Mujesira. Bit ćeš svedok kad te pozovem na kameru. Neka bude slobodno,” napisao je S.Z.

Istraga ukazuje na to da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslanom s njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala. Imajući 22 uboda nožem, na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Nusret, u uvjerenju da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u zamku.

Umjesto nje, na dogovorenom mjestu, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svjedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo tijelo bačeno u bunar…