Veoma dobro znaju svi ko je Jovana Jeremić, dok svi vidimo da je godinama prepoznatljiva bila kao voditeljica happy televizije. Čelnici te televizije su njoj ipak postavljali granice pa nije mogla raditi šta god je htjela.

Ipak, poslije mnogo godina od kako je radila na toj televiziji, ona je dala otkaz na toj televiziji pa se zaposlila na Pinku kod Mitrovića, a svima je poznato da je njemu najbitnija gledanost.

Da bi program kojeg Jovana Jeremić bio što gledaniji, onda je on njoj sve prepustio i nije postavio nikakve granice, kako se to može vidjeti prema njenom ponašanju. Inače, svi možemo primijetiti da ona dolazi veoma oskudno odjevena u jutarnji program.

Zapravo bi to trebala biti jedna ozbiljna emisija, ali se može primijetiti da je ona to pretvorila u sve drugo, ali ne u ozbiljnu emisiju. U ovim vrelim danima je ona odlučila malo da zagrije atmosferu u studiju, pa je tako došla u kratkoj haljinici sa nauljenim nogama, pa se moglo vidjeti da je ona nije bila prikladno obučena za jutarnji program.