Ovaj kozmetički zahvat kojeg je obavila nije baš protekao po planu, pa su p0sljedice u svemu tome bile jako vidljive. Ova djevojka nije mogla prežaliti estetsku 0peraciju za koju se vidi da je krenula kako nije trebala.

Njeno ime je Džesi Kar, a ona je rekla da je imala u planu samo da zategne i podigne 0či da bi ona mogla da postigne svoj željeni izgled i pogled. Ipak, vidi se da Džesi nije dobila izgled kakav je htjela i sve to je na kraju izgledalo pogrešno.

Ona je rekla da joj je jako krivo što se odlučila za tu operaciju i da se nikako ne isplati, pa je rekla da je par sedmica bila loše i da je bila 0tečena, a kada je spao 0tok, onda je primijetila da su joj se podigle obrve.

@_jessiecarr I can’t take myself seriously ? #foxeye #foxeyethreads #foxeyethreadlift #botched #botchedsurgery ♬ original sound – Slowed Songs

Također je spomenul akako su joj dali djelomični povrat novca, ali da je onda kroz par sedmica primijetila da ima izb0čine na glavi i tada su joj rekli da mora da radi još neku proceduru od koje će to spasti.