Dan će vam popraviti – mlada uletjela u salu i zapjevala, a kad je kum to vidio preblijedio je – svi gledaju snimak sa ove svadbe radi obrta koji je uslijedio (video)

0
233

Više puta smo svi navikli gledati neke veoma smiješne situacije koje se znaju desiti na vjenčanjima na Balkanu. Danas imamo jednu priču za vas o čovjeku koji se zove Paul Soproni i koji dolazi iz Velsa, te kojem je 40 godina.

On je tako svoju djevojku sa kojom je dugo godina bio u vezi pitao da mu postane supruga, a ona je to odbijala. Ipak, kada je on počeo gubiti nadu za to, onda je ona odlučila da njemu spremi iznenađenje.

Njegova djevojka je inače došla na ideju lažnog vjenčanja koje je trebala organizovati za dvije drugarice, a tu je Paul trebao biti kum. Kada je on došao da obavi dužnost kuma, onda je samo poslije par momenata došla njegova djevojka u vjenčanici, a on se skroz iznenadio.

Onda je otpjevala pjesmu njemu, te ga je zaprosila, ali je doživjela š0k kada je on rekao ne i počeo da bježi, ali se on samo našalio pa se vratio i rekao na kraju Da, a pogledajte video OVDJE.

LEAVE A REPLY