Nadina Mehmedović, reprezentativka BiH u taekwondou, umalo je oteta u nedjelju navečer u Šijama.

Ovu informaciju objavio je njezin otac Elvin.

Mehmedović je za “Dnevni avaz” ispričao situaciju koja se sinoć dogodila u Šijama.

“Trenutno smo u MUP-u i ne mogu ništa više reći. Dobro je, za nekoliko dana ima europsko natjecanje”, rekao je otac taekwondo sportaša koji je još ranije objavio sljedeću poruku:

– Obavještavamo javnost da se u nedjelju navečer dogodila nestvarna situacija, nepoznate osobe su u Šijama pokušale kidnapovati Nadinu Mehmedović, reprezentativku Bosne i Hercegovine u Taekvondou. Prijetnjama i fizičkom silom pokušali su je na silu ugurati u automobil te nanijeli čak i lakše tjelesne ozljede.

– Uz Božju pomoć i svoje iskustvo u borbama na natjecanjima, uspjela je nokautirati jednog otmičara i pobjeći te izbjeći najgori scenarij. Ovo objavljujem iz razloga da se to nekome više ne bi dogodilo, da se čuvamo nemilih događaja i sl.

– Napominjem da zbog policijskog očevida ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u tijeku. Nadina je prije nekoliko dana napunila 17 godina i kao maloljetna uspjela se izvući iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna, svaka informacija će dobro doći – napisao je Mehmedović, a cijelim slučajem trenutno se bavi policija.