I danas se dotičemo naše javne scene, pa ćemo pričati o braku Goce Tržan i njezinog supruga Radomira Novakovića, a čini se da bi se njihova veza u narednom razdoblju mogla susresti s brojnim problemima i krizama, a sve zbog toga što posljednjih godina imaju problema, odnosno pokušavaju se pobijediti kao roditelji. No, iako su već odustali od tog nauma i nakon nekoliko neuspjelih postupaka umjetne oplodnje, to im pitanje svakako i dalje visi nad glavom, no ipak ne dopuštaju immu da poremeti zajednički sklad.

– Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domeni čuda. Ako se ne dogodi, imam svoje dijete da odraste i da ga izvedem na put. Odlučila sam da više ne govorim na tu temu, poštedila bih se jer sam se umorio od priče o tome. Ima toliko javnih osoba koje rade isto, a ne žele o tome govoriti, pa tu palicu prepuštam nekom drugom – izjavila je pjevačica, a brak Goce Tržan navodno nimalo ne trpi zbog toga.

Brak Goce Tržan, kako je objasnila, odolijeva svim izazovima upravo zato što se ona i Raša znaju nositi s poteškoćama. – Nismo imali kritičnih trenutaka, iako smo morali obaviti ozbiljne razgovore. Međutim, krize nije bilo. Nismo bili na rubu razvoda ili potpunog otuđenja. Umeli smo da prepoznamo kada nešto nije kako treba, da nismo ono što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom – rekla je Goca.