Sjedi plavuša na kavi i neki je tip krene muvati, pa joj se pohvali:

– Znate, ja sam plastični kirurg!

Plavuša ga dobro zagleda i odgovori:

– Jao, a stvarno izgledate kao da ste pravi!

BONUS PRIČA:

Jednom davno, u zabačenom selu na planini, živela su tri prijatelja: Marko, Janko i Pera. Bili su poznati kao najveći šaljivdžije u okolini i uvIJek su pronalazili načine da se zabave i nasmIju.

Jednog dana, dok su šetali kroz šumu, naišli su na starog, mudrog čarobnjaka koji je sjedio na velikom panju. Čarobnjak je imao moć da ispuni jednu želju svakome ko mu pristupi, ali samo ako ta želja bude iskrena i dobronamerna.

Marko je prvi pristupio čarobnjaku i rekao: “Želim da imam brži um kako bih mogao da riješim svaki problem u trenu!” Čarobnjak mu je odmah ispunio želju, i Marko je osjetio kako mu se um brzo razvija i postaje sve oštriji.

Zatim je Janko prišao čarobnjaku i rekao: “Želim da imam neograničenu sreću i da uvijek budem nasmijan!” Čarobnjak je odmah ispunio i tu želju, i Janko je osjetio kako se njegovo srce ispunjava radošću i srećom.

Na kraju, došao je red na Peru. Pera je pogledao čarobnjaka sa smješkom i rekao: “Dragi čarobnjaku, želim da mi staviš točkove na kuću i pretvoriš je u automobil!” Čarobnjak je bio iznenađen ovom neobičnom željom, ali je odlučio da je ispuni.

Sledećeg jutra, dok su seljaci prolazili pored Pereve kuće koja je sada izgledala kao automobil, nisu mogli vjerovati svojim očima. Pera je sjdio za volanom, smijao se i vozio okolo, govoreći svima: “Pa dobro, kad već imam automobil, idem na svjetsko putovanje da vidim sve čuda svijeta!”

Pouka priče je da, iako možda ne razumijemo sve želje drugih, važno je imati smisla za humor i radovati se životu bez obzira na okolnosti. Uostalom, ko zna, možda će jednog dana neko zaista izmisliti kuću sa točkovima!