Aca Lukas je prije nekoliko godina izazvao veliku pažnju objavljivanjem svoje autobiografske knjige “Ovo sam ja”, u kojoj je podijelio do tada nepoznate detalje iz svoje turbulentne prošlosti.

Posebno uzbuđenje izazvano je otkrivanjem informacija o njegovom odnosu sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljnog opisa brojnih svađa, uvreda i optužbi da ga je Lukas navodno prevario s “kepecom iz Zvezda Granda”, iz knjige su isplivali novi detalji. U tim otkrićima, pjevač je istakao da ga je Sonja, prema njegovim tvrdnjama, navodno prevarila sa košarkašem.

Nakon niza konflikata, Lukas je opisao kako je njihova veza bila izuzetno napeta, s fokusom na zajednički život zbog njihove kćerke i stalne prisutnosti medija. U to vrijeme, razmišljali su o putovanju za Ameriku, no Lukasu je odbijena viza, pa je Sonja odlučila krenuti sama, privremeno se smjestivši kod svoje prijateljice u Majamiju.

“Kada se vratila, osmijeh joj je bio nevjerojatno sretan, radost joj je bila jasno vidljiva na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku kartašku igru… Na sreću ili nesreću, primijetim Sonjin tablet. Uključim ga i ugledam nepotpisanu poruku, s licem pošiljaoca – neki muškarac iz Amerike”, zapisao je Lukas.

Na temelju opisa, mnogi su zaključili da se radi o poznatom košarkašu, a Lukas ga je u svojoj knjizi prikrio pseudonimom “Majami”, riječ je o slavnom košarkašu Marku Jariću. Lukas je odlučio postaviti Sonju u neugodan položaj, pa joj je priredio neugodnu situaciju.

“Već neko vrijeme Lukas sumnja da ga Sonja vara. Nije mogao pouzdano utvrditi s kim je u vezi, sve dok mu nije sinula ideja da zamijeni SIM kartice u njihovim telefonima i dopisuje se s osobom s kojom se Sonja viđa, koristeći Sonjin identitet. Bio je šokiran kad je otkrio da je to bio Jarić”, izjavio je tada izvor.

VIŠE ČITAJTE OVDJE !