Sjećamo se dobro vremena kada su turske serije dominirale medijskim prostorom. Kenan Imirzalioglu, turski glumac poznat po ulozi u seriji “Ezel”, i dalje osvaja publiku čak deset godina nakon što je utjelovio taj lik, posebno osvajajući srca obožavateljica.

Rođen 18. lipnja 1974. u Ankari, Kenan je najmlađi od troje braće i sestara. Njegovo djetinjstvo na farmi ostavilo je lijepe uspomene, igrajući se s kozama i ovcama te slobodno trčeći po livadama. Kada je napustio selo, nastavio je školovanje u Istanbulu. Njegove istaknute karakteristike, poput visine od 1,93 m, atraktivnog lica i stasa, otvorile su mu vrata karijere modela na modnim pistama.

Već od 2001. godine, Kenan se smatra najuzornijim muškim modelom u svijetu. Stoga nije iznenađujuće što je lik Ezel, kojeg je utjelovio u seriji istog imena, već dugi niz godina smatran jednim od najpoželjnijih muškaraca. Žene diljem svijeta su fascinirane njime, a to je lako razumjeti. Kenan je jednom prilikom spomenuo da mu je djed bio viši i krupniji od njega. Također, i starija sestra i brat, potonji je jednom prilikom istaknuo tu činjenicu, također su visoki. Sestra trenutno upravlja butikom vjenčanica u suradnji s tetom u Ankari.

VIŠE ČITAJTE OVDJE !