STRAŠNE VESTI IZ HRVATSKE! PRONAĐENO TELO MARIJANE IZ VELIKOG BRATA! OGLASIO SE NJEN OTAC: EVO GDE SU JE NAŠLI…

  0
  2198

  A danas za vas imamo temu, koja je potresna i tužna, a koja je proteklih mjeseci naveliko popraćena u medijima. Naime, sve se tiče Marijane Seifert, sudionice realityja, koja je nestala prije nekoliko mjeseci, a za kojom se od tog dana traga. Podsjetimo, iz Zagreba je otišla iz svoje kuće u nepoznatom smjeru odakle joj se gubi svaki trag, a ni dan danas se ne zna što joj se dogodilo. Zasigurno je najgore što je iza sebe ostavila dvoje djece i supruga Karla te je samo pobjegla od kuće i više se nije vratila.

  Dan kasnije zagrebačka policija na mostu je pronašla njezine osobne stvari, nekoliko komada odjeće i mobilni uređaj, a svi ostali tragovi su se izgubili. Pa su potragu usmjerili na rijeku Savu koju traže već najmanje mjesec dana, a nema joj ni traga. Tako se vjeruje da je počinila samoubojstvo, a neki misle da ju je pokušao ubiti i suprug Karlo, koji je nekoliko puta mijenjao iskaz policiji.

  Posljednja vijest koja stiže iz Zagreba je da je jučer oko 14 sati u rijeci Savi pronađeno beživotno tijelo žene, a društvenim mrežama počele su kružiti priče da je doista riječ o nestalom Marijčanu. “U kontaktu smo s policijom, a sutra ćemo znati više. Nisu nam mogli reći više detalja pa ne znam u kakvoj je odjeći ta žena pronađena i bi li to mogla biti Marijana”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Marijanin otac Ivo Kovačević. Gordana, njezina majka, jedva je uspjela izgovoriti: “U meni je toliko tuge i boli da nisam za bilo kakav razgovor s vama. Boli me pričati o tome. Nakon razgovora osjećam se još gore. Nemate pojma koliko mi je bolno odgovarati na vaše poruke, ne možete ni blizu razumjeti našu bol.

  LEAVE A REPLY