Heder Vendert je 51-godišnjakinja koja je izgubila muža koji je stradao u teškoj saobraćajci. Oni dolaze iz mjesta Hamilton, a njen suprug je stradao kad se vraćao kući s posla, njegov kolega je ostao živ, ali njemu nije bilo spasa.

Heder je bila u šoku kad je čula da je njen dragi suprug Stju stradao u nesreći, nije mogla doći sebi. Nije mogla da se pomiri da njega više nema, svakodnevno je obilazila njegov grob gdje mu je ostavljala cvijeće i cigarete kraj spoenika.

Kasnije je dolazila jednom nedjeljo i primijetila neke čudne stvari. Nakon sahrane niko osim nje nije dolazio na grob, dvije nedjelje poslije što je ukopan neko je ostavljao cvijeće na grob, a to nije bila Heder.

Pitala je njegove prijatelje da li su obilazili, oni su rekli da nisu. Počela je da razmišlja ko bi mogao biti, širu familiju nije imao koliko je znala.

Odlučila je promijeniti rutinu, petkom popodne ili subotom ujutru je dolazila umjesto nedjelje kao što je radila.

Dva mjeseca je pokušavala uhvatiti tu osobu ali nije uspjela, a kasnije je uhvatila kad se najmanje nadala. Oprala je ruke na česmi na groblu i osvrnula se potom kako neka žena od trideset godina stoji pokraj groba. Posmatrala je spomenik

Heder se naježila, prošlo joj je svašta kroz glavu, pomislila je da je muž imao ljubavnicu, jer bi je to dotuklo skroz.