Jelena Karleuša, poznata po otvorenom izražavanju svojih stavova o kolegama nedavno je dobila komentar od mlađe kolegice na društvenim mrežama.

Godinama unazad, Jelena Karleuša nije birala riječi kada je riječ o svojim kolegama, ponekad ih je čak i javno kritikovala ili vrijeđala, kako na sceni takmičenja Granda, gdje je bila članica žirija, tako i putem društvenih mreža i medija.

Neki od njenih kolega su joj odgovorili na takav način. Ceca Ražnatović ju je čak tužila, dok je Andreana Čekić javno odgovorila na njene prozivke, navodeći da je Karleuša nekad nastupala po kafanama. Karleuša se obratila fanovima na društvenim mrežama, moleći ih da ne napadaju druge izvođače, alaudirajući na Andreanu, te ih je uporedila s njom kao većim zvijezdama.

Ipak, izgleda da su ove kolegice zakopale ratne sjekire. Karleuša je nedavno objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je vidljiva njena figuram a Andreana je ostavila komentar “Strašno” uz emotikone vatre. Jelena je odgovorila emotikonima poljubaca, što sugeriše na to da su eventualne nesuglasice stavile po strani.