Današnja tema ovog članka je Dragana Mirković koja ima nevjerojatnu popularnost i svima je to jasno. Zasigurno je sredinom osamdesetih u prošlom stoljeću bila vrlo aktivna na domaćoj glazbenoj sceni pa se proslavila albumom “Simpatija”, a već u to vrijeme strogi glazbeni kritičari govorili su da će zamijeniti Šemsu Suljaković.

Tada su joj se otvorila sva vrata i zaista je svladala cijelu pozornicu pa je stala rame uz rame s Lepom Brenom i Cecom Ražnatović. No, za razliku od njih dvije, Dragana Mirković karijeru je uvijek gradila samo kvalitetnim pjesmama i svojim glasom, a ne nikakvim skandalima.

Ona i njen suprug sada žive u Beču, gdje imaju dvoje djece, i oboje su financijski jako dobro, ali je i dalje poznata po tome da nikada ne želi priznati svoje greške, pa je već odavno rekla da je najbolje odjevena. na pozornici i kako joj stilist uopće ne treba.

Međutim, kad pogledate neke od njezinih kreacija koje nosi na nastupima, bilo bi dobro da zaposli nekoga tko će posao obaviti umjesto nje. Rekla je i da nikada nije radila nikakve operacije tijela i lica, no ipak kada su novinari pronašli neke fotografije iz sredine osamdesetih godina kada je započela svoju karijeru, rekla je da je to sve foto montaža. No, kad pogledate ove fotografije, zaista se može reći da nije ni blizu ovoj Dragani koju danas gledamo.