Nakon saobraćajne nesreće u Albaniji, starleta Soraja Vučelić se našla u fokusu medijske pažnje. U početku su izvještaji sugerirali da je njeno zdravlje kritično i da se bori za život.
Međutim, Soraja je od taja podijelila novosti o svom stanju, ne samo u vezi same nesreće, već i u vezi glasina oko njenog navodnog partnera, za kojeg su neki tvrdili da se skriva u bolnici. Važno mi je da se pozabavim tim glasinama i ispravim stvari,

Prvo želim da pojasnim da osoba s kojom se povezuju nije moj partner, niti sam u bilo kakvoj vezi s njim. Iako me niko nije kontaktirao za pojašnjenje, pojedini pojedinci i dalje uporno pišu što god žele i iznose neuzemeljene insinuacije koje nemaju veze s istinom.
Jedina istina u ovoj situaciji je da sam ja zaista učesnik nesreće, što je Soraja prvo otkrila Kuriru prije nego što je iznijela dodatne detalje.

Nakon što sam izbjegao incident s samo lakšim povredama, odmah sam otpušten na kućnu njegu. Želim naglasiti da nemam želju da se povezujem s osobama koje su u braku ili mi nisu poznate.
Osoba s kojom imam emocionalnu povezanost potpuno je drugačija od percepcije javnosti o meni. Izuzetno mi je važno poduzeti korake kako bih spriječio širenje ove neistine u nepovljnom smjeru, izjavila je ambiciozna glumica. Važno je napomenuti da Soraja nije upravljala vozilom, a njen automobil nije pretrpio štetu.