Snimak koji nam otkriva kako se Jovana Joksimović ponaša prema uposlenicima – privatan snimak se pojavio iz bekstejdža, svi š0kirani (video)

0
166

Jovana Joksimović je poznata kao i jedna od najomiljenijih voditeljki u regionu, koja je i supruga od poznatog muzičara Željka Joksimovića. Svi smatraju da je ona jako stroga prema svojim kolegama i zaposlenima, a kada budete pogledali jedan video koji se pojavio na internetu, sve te priče će nestati.

Prema svome timu se ona ponaša opušteno i ljubazno, a čak je dopustila i snimanje, te postavljanje video snimka na društvene mreže, što je sasvim poznato da to poznate ličnosti ne dozvoljavaju.

Kada je izašla na scenu, onda se producentima i snimateljima nasmiješila, te je pokazala nešto skroz drugo u vrijeme kada se kamere ugase.

Sada i sami pogledajte taj video snimak, a tu ćete se moći sami i uvjeriti u to što govorimo, pa nam recite kakav je vaš utisak kada pogledate ovaj video snimak i da li vam je možda promijenio mišljenje o njoj i kakvo ste ranije mišljenje imali?

LEAVE A REPLY