Vijest o razvodu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića uzburkala je javnost kao munja na vedrom nebu. Otkriveni su neki detalji koji su do sada bili skriveni.

Čini se da je zajednica košarkaša i glumice već duže vrijeme bila pod pritiskom, no par je nastojao održati fasadu srećnog braka pred javnošću. Nedavno je postalo očito da Miloš više ne može tolerirati stil života svoje supruge i njezino nekontrolirano trošenje novca, što je na kraju dovelo do odluke o razvodu.

Prekretnica se dogodila kada je Teodosić saznao da je Jelisaveta kupila izuzetno skup sat od 70.000 eura, a da ga nije ništa pitala ili obavijestila o tome. Sama je glumica ponosno podijelila fotografiju sata na Instagramu, otkrivajući da je riječ o modelu brenda “odemar piže rojal ouk” od roze zlata, s dijamantskim bezelom koji mu daje još veći luksuzni izgled. Na bezelu se nalazi 40 brilijanata ukupne težine 0,71 karata, čime je sat postao simbolom razlika koje su ih udaljile.

Jelisaveta je poznata po svojoj strasti prema skupocjenim satovima i nakitu od brenda “Cartier”. U njezinoj impresivnoj kolekciji nalazi se jedan od najvrednijih komada – sat “Audemars Piguet Royal Oak” čija cijena iznosi 70.000 eura i neprestano raste na tržištu. Taj sat se može smatrati pravim kolekcionarskim primjerkom.

Miloš nije imao pojma da Jelisaveta planira kupiti taj sat. Iako je i sam ljubitelj satova s impresivnom kolekcijom, kad je primijetio taj model na njezinoj ruci, bio je gotovo šokiran. Bio je iznenađen što mu nije ništa rekla o tome i što je to uradila tajno, bez njegove suglasnosti.

Izvor blizak situaciji je izjavio da je ovo bila ogromna suma čak i za Miloša, iako kao sportaš zarađuje izuzetno dobro, a poznato je koliko su visoke plate glumaca. To je dovelo do žestoke svađe jer je Miloš više puta naglasio Jelisaveti da se malo suzdrži u trošenju novca, no to nije urodilo plodom. Unatoč njezinim obećanjima da će početi štedjeti i ne trošiti novac na nepotrebne stvari, to je bilo jače od nje.

Teodosić je mislio da će se situacija promijeniti kad su se preselili u Beograd iz Italije, ali stvari su ostale iste. Sat s dijamantima bio je kap koja je prelila čašu i dodatno ga iritiralo još nešto što mu je smetalo, ali to nije otkriveno u ovom izvještaju.