Život poznate pjevačice Jelene Marjanović završio je tragedijom koja se dogodila 2. travnja 2016. godine kada je njeno beživotno tijelo pronađeno u kanalu u blizini naselja Crvenka u Srbiji.

Suđenje u ovom slučaju traje do danas, odnosno njenom suprugu Zoranu Marjanoviću.

Tog tragičnog dana nestanak je prijavio i Jelenin suprug, dva dana kasnije njeno tijelo pronađeno je nedaleko od mjesta gdje je prijavljen isti nestanak, međutim, ubrzo nakon što se ispostavilo da joj je život završio istog dana.

U javnosti su objavljena dva snimka s kojima možemo poslušati Marjanovićev telefonski razgovor, trenutak kada je prijavio Jelenin nestanak, a evo kako je sve zvučalo:

-Zdravo ?! Želim prijaviti nestanak svoje žene! Baš sam bila sa kćerkom, na nasipu, izašli smo trčati ili vježbati, ali od tada je više nismo vidjeli! Dostupna je, možemo li je locirati?

Do prije 45 minuta počela je vježbati, ali je nema nigdje, svugdje smo je tražili. Dostupan je na mom mobitelu ali mi se ne javlja! Nitko od prolaznika je nije vidio, možete li mi pomoći?? – nervozno je progovorio Marjanović, međutim žena iz policijske postaje koja se javila na njegov poziv rekla je da ne mogu reagirati da nije prošlo puno vremena pa je odlučio odmah prekinuti poziv.