Nedeljko Bajić Baja ima najzgodniju suprugu na estradi: Upoznao ju je na snimanju spota – tek da vidite kako izgleda, 0či će vam stati - supercarobnisvijet.com

Nedeljko Bajić Baja ima najzgodniju suprugu na estradi: Upoznao ju je na snimanju spota – tek da vidite kako izgleda, 0či će vam stati

Nedeljko Bajić Baja je već dugo vremena na javnoj sceni, ali on nikada nije volio da bude medijski ispraćen, dok je i jedan od rijetkih koji su bez problema uspjeli odvojiti svoj privatni i poslovni život.

Baja ima veliku publiku i jako je omiljen kod ljudi, a za njegove balade svi govore kako su to pjesme za sva vremena.

Kao što ste to mogli da vidite u naslovu, on je svoju suprugu upoznao na snimanju pjesme koja se zove “M0kra do kže”, a njemu je prelijepa plavuša iz spota rodila dijete nakon 2013. godine i njeno ime je Ivana.

Na snimanju spota su oni odmah osjetili da nešto između njih ima i sve to se odvilo jako brzo. U ovome tekstu ćete imati i priliku da vidite jednu fotografiju kako to njegova Ivana izgleda i nakon toga nam možete reći šta vi mislite o njoj? Mnogi su rekli da je jako lijepa i da se pjevač sigurno usrećio sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.