U vreme kada je bio popularan devedesetih godina, Igor Todorović, poznat kao Doktor Igi, bio je finansijski uspešan, ali sada vodi skromniji život i izbegava medijsku pažnju.

I dalje se pojavljuje kao denser zajedno sa Tanjom Banđur, s kojom je ostvario neke od najvećih hitova, ali više ne živi u raskoši kao nekada.

Devedesete su za mene bile prava zlatna era, bez obzira na to što se drugi često žale na taj period. Bio sam mlad, uspešan, putovao sam, išao na skijanje i letovanja sa ekipom, i bio sam popularan gde god da sam se pojavio. Sećam se kako bi redovi devojaka stajali ispred moje kuće da se slikaju sa mnom, a cela atmosfera oko nas je bila uzbudljiva. Bio sam kao zvezda, imao svoje jahte, automobile, i zarađivao sam lepe svote novca, sve dok sam imao 25 godina. Sada, iako nisam formalno zaposlen, vodim jedan privatni posao sa prijateljem. Živim skromno, ali mi je važno da imam ono što mi je potrebno i da se posvetim svojim hobijima kao što je skijanje. Jedva čekam da pandemija prođe kako bismo nastavili sa nastupima.

Tanja je osim muzike počela se baviti i privatnim poslom.

Pored naših muzičkih obaveza, Igi i ja radimo i druge projekte. Ja vodim svoju marketinšku agenciju i također se posvećujem projektima o zdravlju. Imam troje dece i supruga, pa sam uvek puna obaveza“, izjavila je pevačica u jednoj televizijskoj emisiji.