Svetlana Ceca Ražnatović je izrazila svoje duboko žaljenje na Instagramu zbog gubitka jednog od svojih prijatelja. Emotivna objava na ovoj društvenoj mreži bila je odgovor na tužnu vijest o preranoj smrti prijatelja.

Sada si na nekom boljem mjestu, uvijek ćeš nam nedostajati – poručila je Ceca, izražavajući tugu zbog gubitka. Dodala je da vrijeme neće moći ispuniti prazninu koju je njegov odlazak ostavio, već ćemo morati naučiti živjeti s tim osjećajem.

Ceca Ražnatović je primila tužnu vijest o iznenadnom preminuću dugogodišnjeg porodičnog prijatelja neposredno prije nego što je trebala početi svoj nastup na Jahorini tokom prethodne noći. Iako je bila duboko potresena ovom tužnom vijesti, Ceca je profesionalno reagovala zadržavajući svoje emotivno stanje skriveno od publike te je uspješno održala koncert, ne dopuštajući prisutnima da primijete njenu ličnu tugu. Takođe, tokom nastupa, Ceca je obogatila repertoar izvodeći nekoliko svojih pjesama koje publika nije imala priliku čuti uživo tokom dužeg perioda.

Pored poruke o svom preminulom prijatelju, Ceca je podijelila svoju pjesmu “Za kraj”, koju je snimila za film “Nedelja”, priču o životu Džejevom.

Ceca Ražnatović je rođena 14. juna 1973. godine u Beogradu, SFRJ. Postala je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije. Njena karijera započela je još kao tinejdžerka kada je postala članica grupe “Južni Vetar”. Kasnije je započela solo karijeru i brzo je postala prepoznatljivo ime na domaćoj estradi.

Ceca je poznata po svojim hitovima poput “Kukavica“, “Pustite me da ga vidim“, “Nije monotonija“, “Mrzi me” i mnogim drugim. Njena muzika obuhvata širok spektar žanrova poput narodne, pop i folk muzike.

Osim po muzici, Ceca je često bila tema medijske pažnje zbog svog burnog privatnog života. Udala se za Željka Ražnatovića, poznatijeg kao Arkan, vođu paravojske “Srpska dobrovoljačka garda”. Nakon njegove smrti 2000. godine, Ceca je posvetila veći dio svog vremena muzičkoj karijeri i odgajanju svoje dvoje djece.

Nakon višedecenijske karijere, Ceca je ostala jedna od najpoznatijih i najuticajnijih figura na balkanskoj estradi, sa velikim brojem fanova širom regiona.