Naš pjevač Mirza Selimović se oglasio na društvenim mrežama tužnim vijestima i saopšti oda mu je danas preminula majka od koje se emotivno oprostio porukom.

Nedreta Selimović je preminula nakon kraće bolesti, a nedavno je pejvač zamolio sve koji mogu i koji su u stanju da daju krv dok je njegova majka bila na bolničkom liječenju.

“Odmori se najdraža moja, voli te tvoj Mirza”- napisao je pjevač uz ovu fotografiju.

Podsjećamo, Mirza je nedavno doživio saobraćajnu nesreću. Mirza se tada oglasio na svom profilu na Instagramu i zabrinuo sve svoje fanove objavom, ali je otkrio da niko od putnika nije prošao sa većim povredama.

Dragi svi, želim da vas obavjestim da zbog nepredviđenih okolnosti, odnosno saobraćajne nesreće na putu za Beograd, moramo otkazati večerašnji nastup. Hvala Bogu, svi smo dobro i prošli smo bez ozbiljnih povreda. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo vidjeti na istom mjestu i objaviti novi datum za naš susret. Večeras će umjesto nas nastupiti fantastični momci, za šta im od srca zahvaljujem što su nam izašli u susret u ovako kratkom vremenskom roku. Hvala vam na razumijevanju i podršci. Mirza.